Siirry sisältöön
Kahden juuston crostinit

Kahden juuston crostinit

Crostinit ovat rapeita, uunissa hetken verran paistettavia patonkisiivuja. Levitä päälle paprika-chili tuorejuustoa ja Koskenlaskija raastetta. Tarjoile salaattien ja keittojen kanssa tai osana tapas-pöytää.

Kahden juuston crostinit

Ainesosat

palaa

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Ohje

  1. Leikkaa patonki vinoittain viipaleiksi ja lado ne leivinpaperille pellille. Levitä viipaleille tuorejuustoa. Ripota päälle juustoraaste
  2. Kuorruta 250 asteessa n. 8 min. Ripottele päälle hienonnettua basilikaa. Tarjoa heti.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 257 kcal
Proteiini 13,5 g
Hiilihydraatti 26,9 g
Rasva 10,5 g
Tyydyttynyt rasva 5,8 g
Ravintokuitu 1,5 g
Suola 1,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • tuoretta basilikaa
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search