
Valmistusaika
Aktiivinen
1 h
Passiivinen
1 h 30 min
Yhteensä
2 h 30 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni225°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
kpl
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 1 iso (2,5 kg) keräkaalia
Täyte
- 700 g (1,5 l) esikäsiteltyjä metsäsieniä
- 2 pussia (à 200 g) kasvissuikaleita
-
½ dl
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
-
2 prk (à 200 g)
Valio raejuustoaRasvaton ja laktoositon Valio raejuusto sopii kevyeen ruokavalioon, täydentämään salaatteja, uuniperunoiden täytteisiin, laatikkoruokiin, munavoihin, lisukkeeksi…
-
1 prk (180 g)
Valio Arki® crème fraîcheaValio Hyvä suomalainen Arki™ crème fraîche 12 % on ranskankerma kevyempään ja laktoosittomaan ruokavalioon. Raikas…
- 1 tl suolaa
- 1 rkl basilikaa
- ½ tl mustapippuria
Päälle
- ½ dl siirappia
- 2 rkl soijakastiketta
-
Valio voita nokareinaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 3 dl kaalin keitinlientä
- 1 kasvisliemikuutio
- 1 iso (2,5 kg) keräkaalia
Täyte
- 700 g (1,5 l) esikäsiteltyjä metsäsieniä
- 2 pussia (à 200 g) kasvissuikaleita
- ½ dl Valio voita
- 2 prk (à 200 g) Valio raejuustoa
- 1 prk (180 g) Valio Arki® crème fraîchea
- 1 tl suolaa
- 1 rkl basilikaa
- ½ tl mustapippuria
Päälle
- ½ dl siirappia
- 2 rkl soijakastiketta
- Valio voita nokareina
- 3 dl kaalin keitinlientä
- 1 kasvisliemikuutio
Jaa resepti
Ohje
- Keitä kaali kokonaisena. Irrottele uloimpia lehtiä kypsymisen aikana. Ohenna lehtien paksuimmat kohdat veitsellä.
- Poista pienet sisälehdet ja hienonna ne täytettä varten. Levitä kokonaiset lehdet työlaudalle.
- Viipaloi sienet ja kypsennä kasvissuikaleiden kanssa voissa, kunnes sienistä irronnut neste on haihtunut. Yhdistä joukkoon hienonnettu kaali, valutettu raejuusto ja crème fraîche. Mausta täyte.
- Nostele täytettä lehdille ja kääri paketeiksi. Nostele paketit uunipannulle, käännä lehden pää alapuolelle.
- Yhdistä siirappi ja soija, kaada kääryleille. Nostele päälle voinokareita.
- Kypsennä 225 asteessa 45 min, jotta kääryleet saavat väriä. Alenna lämpötila 175 ja kaada uunivuokaan liemikuutiolla maustettu keitinliemi. Peitä foliolla. Anna hautua n. 1 h 30 min.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
51 kcal
Proteiini
2,7 g
Hiilihydraatti
4,9 g
Rasva
1,9 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1,6 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- Valio voita
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.