Kasvishodari

Kasvishodari
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Kasvishodari

Kasvishodari

Kasvishodareissa nakin korvaa mausteliemessä keitetty porkkana. Runsaat täytteet tekevät hodareista ruokaisat.

Valmistusaika

Työaika
30 min
maustuminen
2 h
Yhteensä
2 h 30 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
6 pientä
porkkanaa
6
hot dog -sämpylää
1 prk (125 g)
1 dl
paahdettua sipulia
1 pussi (150 g)
1 ruukku
tuoretta korianteria

Keitinliemi

½ l
kasvislientä
pala
inkivääriä
3
valkosipulin kynttä
8
kokonaista mustapippuria
2
laakerinlehteä
1 tl
suolaa

Marinoitu punakaali

100 g
punakaalia
1 rkl
punaviinietikkaa
1 rkl
sokeria
½ tl
suolaa

Paistamiseen

Ohje

  1. Kiehauta keitinliemen raaka-aineet kattilassa. Keitä porkkanat liemessä puolikypsiksi. Nosta hellalta ja anna jäähtyä liemessä.
  2. Marinoi punakaali. Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi. Sekoita etikka, sokeri ja suola. Kaada kaalien päälle. Anna maustua väh. ½ h.
  3. Kokoa hodarit. Paista porkkanat pannulla voissa. Kuumenna sämpylät esim. mikrossa. Täytä porkkanalla, juustokastikkeella, punakaalilla, paahdetulla sipulilla ja juustoraasteella. Viimeistele tuoreella korianterilla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
227 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
19 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›