Kasvishodari

Kasvishodari

2 h 30 min
keskitaso
211 kcal / 100g
0
0

Kasvishodareissa nakin korvaa mausteliemessä keitetty porkkana. Runsaat täytteet tekevät hodareista ruokaisat.

Ainekset

6 annosta
6 pientä
porkkanaa
6
hot dog -sämpylää
½ prk (à 200 g)
1 dl
paahdettua sipulia
1 pussi (150 g)
1 ruukku
tuoretta korianteria

Keitinliemi

½ l
kasvislientä
pala
inkivääriä
3
valkosipulin kynttä
8
kokonaista mustapippuria
2
laakerinlehteä
1 tl
suolaa

Marinoitu punakaali

100 g
punakaalia
1 rkl
punaviinietikkaa
1 rkl
sokeria
½ tl
suolaa

Paistamiseen

Ohje

  1. Kiehauta keitinliemen raaka-aineet kattilassa. Keitä porkkanat liemessä puolikypsiksi. Nosta hellalta ja anna jäähtyä liemessä.
  2. Marinoi punakaali. Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi. Sekoita etikka, sokeri ja suola. Kaada kaalien päälle. Anna maustua väh. ½ h.
  3. Kokoa hodarit. Paista porkkanat pannulla voissa. Kuumenna sämpylät esim. mikrossa. Täytä porkkanalla, jogurttikastikkeella, punakaalilla, paahdetulla sipulilla ja juustoraasteella. Viimeistele tuoreella korianterilla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
211 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
20 g
Rasva
11 g
Suola
0,8 g
Ravintokuitu
2 g
Kalsium
149 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)