Kaurapuustit

Kaurapuustit

Täytä korvapuustit vaihteeksi uudella tapaa muffinivuoissa. Kaurasta ja fariinisokerista syntyy herkullinen täyte. 

1 h 47 min
keskitaso
320 kcal / 100g
2
2

Ainekset16 kpl

16 kpl

Taikina

2 ½ dl
25 g
hiivaa
1
kananmuna
1 dl
sokeria
1 tl
suolaa
½ rkl
kardemummaa
n. 8 dl
vehnäjauhoja
¾ dl

Fariinisokeri-kauratäyte

1 dl
1 tl
vaniljasokeria
1 dl
fariinisokeria
2 dl
kaurahiutaleita

Voiteluun

1
kananmuna

Ohje

  1. Murenna hiiva kädenlämpöiseen maitoon. Sekoita. Lisää munat, sokeri, mausteet ja osa jauhoista. Sekoita taikina tasaiseksi. Lisää vähitellen loput jauhot taikinaan ja alusta, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoista. Lisää Oivariini. Anna taikinan kohota liinan alla vedottomassa paikassa kaksinkertaiseksi.
  2. Kauli taikina 40 x 60 cm:n kokoiseksi levyksi. Yhdistä täytteen ainekset. Levitä täyte levylle. Kääri levy rullaksi. Leikkaa rulla 16 osaan (n. 4 cm:n paloiksi).
  3. Aseta palat isoihin, paperisiin muffinivuokiin tai muffinipellin vuokiin leikkauspinta ylöspäin. Kohota. Voitele munalla.
  4. Paista 225 asteessa n. 12 min. Sirota pullille halutessasi tomusokeria ennen tarjoilua.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
320 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
45 g
Rasva
12 g
Suola
4,2 g
Ravintokuitu
2 g
Kalsium
42 mg
D-vitamiini
3 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)