Kerrostortillapizza

Kerrostortillapizza

30 min
helppo
184 kcal / 100g
14
13

Kerrostortillapizza, kakkupizzaksikin kutsuttu mainio ruoka, on helppotekoinen ja nopeasti valmistuva ruoka niin arkeen kuin viikonloppuun. Maustamisen hoitaa Valio TexMex juustoraaste. Muita täytteitä voi vaihdella oman maun mukaan.

Ainekset

2 annosta
400 g
jauhelihaa
1 (150 g)
iso sipuli
½ tl
suolaa
½ tl
rouhittua mustapippuria
3 (300 g)
tomaattia
1 tlk (137/227 g)
ananasrenkaita
3 kpl
wrap-tortilloja
½ dl
tomaattipyreetä
1 pussi (150 g)
25 g
pepperonia ohuina viipaleina
45 g
salamia ohuina viipaleina

Ohje

  1. Ruskista jauheliha ja hienonnettu sipuli paistinpannulla. Mausta.
  2. Leikkaa tomaatit viipaleiksi. Valuta ananasrenkaat.
  3. Voitele tortillat tomaattipyreellä.
  4. Nosta yksi tortilla uunipellille leivinpaperin päälle.
  5. Levitä päälle kolmannes jauhelihasta ja puolet tomaateista. Lisää 1 dl juustoraastetta.
  6. Nosta päälle toinen tortilla. Levitä päälle jauhelihaa, loput tomaattiviipaleet, pepperoniviipaleet ja 1 dl juustoraastetta.
  7. Nosta viimeinen tortilla kolmanneksi kerrokseksi. Levitä päälle jauhelihaa, ananasrenkaat, salamiviipaleet ja loppu juustoraaste.
  8. Paista uunin yläosassa 200 asteen lämpötilassa 10 - 15 min.
  9. Tarjoa pääruokana kahdelle tai esim. iltapalana neljälle.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
184 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
12 g
Suola
0,6 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
102 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)