Ketokorvapuustit

Ketokorvapuustit
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Ketokorvapuustit

Ketokorvapuustit

Vähähiilihydraattinen korvapuusti valmistetaan yllättävästi juustoraasteesta. Juusto tuo taikinaan sitkomaisuutta ja siten lopputulos muistuttaa ilahduttavan paljon perinteistä korvapuustia.

Valmistusaika

Työaika
20 min
uunissa
15 min
Yhteensä
35 min

Vaikeustaso

Leivonnan harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset6 pientä korvapuustia

6 pientä korvapuustia
1 pussi (150 g)
100 g
2 tl
kardemummaa
2 - 3 rkl
stevia sweet crystal -makeutusjauhetta
¼ tl
vaniljauutetta
1 iso
kananmuna
3 dl
mantelijauhetta
¾ dl
kookosjauhoa
1 ½ rkl
psylliumia , Finax
1 ½ tl
leivinjauhetta

Väliin

50 g
3 rkl
stevia sweet crystal -makeutusjauhetta
2 rkl
kanelia

Päälle

kananmunaa
mantelirouhetta

Ohje

  1. Mittaa juustoraaste ja tuorejuusto kulhoon. Kuumenna mikrossa n. 1 min, kunnes juustot ovat kokonaan sulaneet.
  2. Lisää kulhoon mausteet ja huoneenlämpöinen muna. Sekoita.
  3. Lisää jauhot ja sekoita tasaiseksi. Anna tekeytyä n. 5 min.
  4. Taputtele tai kauli taikina leivinpaperien välissä n. 8 mm paksuiseksi neliskulmaiseksi levyksi.
  5. Sekoita pehmeään voihin kaneli ja makeutus. Levitä seos taikinalevylle.
  6. Kääri tiukahkoksi rullaksi leivinpaperin avulla. Leikkaa kuuteen osaan kolmioiksi
  7. Nosta pullat pellille leveämpi osa alaspäin ja paina kevyesti korvapuustin muotoon. Voitele halutessasi munalla ja viimeistele mantelirouheella.
  8. Paista 200 asteessa uunin keski- /yläosassa n. 15 min, kunnes pulla on päältä kauniin ruskea.
Vinkki

Vinkki

Voit myös leikata rullan viipaleiksi ja tehdä kanelikierteitä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
390 kcal
Proteiini
15 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
31 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.