Laskiaispullaritarit

Laskiaispullaritarit
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä

Laskiaispullaritarit

Laskiaispullaritarit

Toivotko vaihtelua perinteisiin laskiaispulliin? Tämä helppo jälkiruoka syntyy ritareiden tapaan paistetuista pullaviipaleista. Täytteenä vaniljaista mantelitahnaa, kermavaahtoa ja kohmeisia vadelmia.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja

Keskustele reseptistä.

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.

11 arvostelu

Ainekset6 annosta

6 annosta
300 g
pullapitkoa
2 dl
3 rkl

Lisäksi

150 g
mantelimassaa
1 prk (200 g)
1 prk (2 dl)
100 g
kotimaisia pakastevadelmia ja/tai vadelmahilloa

Ohje

  1. Viipaloi pullapitko 6 palaan. Kasta pullaviipaleet molemmin puolin maitoon ja paista paistinpannussa Oivariini rasvassa kauniin ruskeiksi.
  2. Vatkaa sähkövatkaimella huoneenlämpöinen mantelimassa ja vaniljakreemi hyvin keskenään. Vaahdota kerma.
  3. Lusikoi mantelitäytettä pullaviipaleille ja lisää kermavaahto. Viimeistele kohmeisilla vadelmilla ja/tai vadelmahillolla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
268 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
27 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.