Siirry sisältöön
Lime crème brûlée

Lime crème brûlée

Limellä maustettu crème brûlée onnistuu nyt myös munattomana, kun valmistat sen maitojauheesta. Crème brûléen valmistusta ei kannata turhaan pelätä, sillä vaikkakin se vie hiukan aikaa, se ei ole vaikeaa.

Lime crème brûlée

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Pinnalle

  • 0 kg sokeria

Ohje

  1. Mittaa 2 dl maitoa, kaffirlimetinlehdet ja raastettu limenkuori kattilaan. Keitä keskilämmöllä n. 8 min. Siivilöi.
  2. Sekoita loppu maito ja maitojauhe. Lisää sokeri, limenmehu ja keitetty maito.
  3. Kaada seos pieniin annosuunivuokiin. Nosta vuoat isompaan uunivuokaan. Kaada vuokaan kiehuvaa vettä siten, että pinta ylettyy lähes annosvuokien reunalle. Nosta vuoka varoen 150 asteisen uunin alaosaan ja kypsennä 50 min.
  4. Anna jäähtyä jääkaapissa. Ripottele pinnalle sokeria ja paahda kaasupolttimella.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 163 kcal
Proteiini 8,2 g
Hiilihydraatti 22,2 g
Rasva 4,4 g
Tyydyttynyt rasva 2,8 g
Ravintokuitu 0 g
Suola 0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • sokeria
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search