Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Lime-korianterikastike

Monen suosikkiyrtti korianteri, maustaa limen kanssa kermaviilin herkulliseksi kastikkeeksi monelle eri ruoalle. Kokeile kalan, kanan tai kasvisten kanssa, salaattiin, dipiksi tai voileivälle. Raikas ja makoisa!

Lime-korianterikastike
Lime-korianterikastike

Ainesosat

dl

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 prk (200 g)
    Valio Keittiön kermaviiliä laktoositon
    Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Valio Keittiön laktoositon kermaviili sopii monipuolisesti…
    Valio Keittiön kermaviili 200 g laktoositon
  • 1 valkosipulin kynttä hienonnettuna
  • 1 rkl limetin mehua
  • ½ tl raastettua limetinkuorta
  • 2 rkl tuoretta korianteria hienonnettuna
  • 1 tl
    juoksevaa hunajaa
  • Voit kokeilla myös:
  • 1 tl sokeria

Ohje

  1. Sekoita kermaviiliin hienonnettu valkosipuli, limetin mehu ja kuoriraaste sekä korianteri. Korianterin tilalla voit käyttää myös muita yrttejä, kuten lehtipersiljaa (2 - 3 rkl) tai tuoretta rakuunaa (1 rkl).
  2. Mausta hunajalla .
  3. Tarjoa salaatinkastikkeena tai dippinä. Maistuu myös erilaisten grilliruokien, kuten kanavartaiden kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 115 kcal
Proteiini 2,8 g
Hiilihydraatti 5,9 g
Rasva 8,6 g
Tyydyttynyt rasva 5 g
Ravintokuitu 0,1 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search