Juustokakulla päällystetty marjapiirakka on ihastuttava leivonnainen kevät- ja kesäjuhliin. Kakussa erilaiset rakenteet ja maut sulautuvat yhteen herkulliseksi kokonaisuudeksi: rapean mantelinen pohja, mehevän marjainen täyte ja täyteläinen juustokakku eivät jätä ketään kylmäksi. Voit käyttää kakussa lempimarjojasi, joko tuoreina tai jäisinä.
Marjapiirakka | |
---|---|
3 dl | vehnäjauhoja |
¾ dl | mantelijauhetta |
2 ½ rkl | sokeria |
1 tl | vaniljasokeria |
125 g | |
2 rkl | kylmää vettä |
8 dl (400 g) | kauden marjoja , esim. mustaherukkaa ja vadelmaa |
1 rkl | perunajauhoja |
2 rkl | sokeria |
Juustokakku | |
3 | liivatelehteä |
2 | valkuaista |
½ dl | sokeria |
2 dl | |
1 rasia (200 g) | |
1 | sitruuna |
Koristeluun | |
karamelleja , polka gris tai tuoreita marjoja |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.