New York cheese cake

New York cheese cake

2 h 25 min
keskitaso
296 kcal / 100g
23
43

Takuuvarma ja tuhti klassikko, joka ei takuulla petä suurimpiakaan herkkusuita.

Ainekset

12 annosta

Pohja

200 g
digestivekeksejä
100 g
½ tl
kanelia

Täyte

3 prk (à 200 g)
2 ½ dl
sokeria
3
kananmunaa
1 rkl
raastettua limetinkuorta tai sitruunankuorta
2 tl
vaniljasokeria
1 prk (150 g)

Päälle

2 prk (à 150 g)
2 rkl
sokeria
2 tl
limetti- tai sitruunamehua
vadelmia

Ohje

  1. Lämmitä uuni 175 asteeseen.
  2. Tee pohja. Murskaa keksit ja sekoita ne voisulan ja kanelin kanssa tasaiseksi massaksi. Painele seos voidellun, irtopohjaisen vuoan (Ø 24 cm) pohjalle ja reunoille. Nosta vuoka jääkaappiin jähmettymään täytteen valmistumisen ajaksi.
  3. Laita tuorejuusto kulhoon ja vatkaa sähkövatkaimella n. minuutin ajan. Sekoita joukkoon sokeri ja jatka vatkaamista hetki. Lisää munat sokseen yksitellen vatkaten. Lisää limetin kuori, vaniljasokeri ja crème fraîche.
  4. Kaada seos pohjan päälle ja paista uunin ala-/keskiosassa n. 45 min. Katkaise uunista virta ja annan kakun kypsyä jälkilämmössä, uuninluukku hieman raollaan, n. 1 t.
  5. Tee päällys sekoittamalla kaikki aineet keskenään. Levitä päällyste kakulle.
  6. Peitä kakku kevyesti kelmulla ja nosta kakku hyytymään jääkaappiin vähintään 4 tunniksi.
  7. Koristele vadelmilla ja herkuttele.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
296 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
24 g
Rasva
20 g
Suola
0,7 g
Ravintokuitu
0 g
Kalsium
23 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)