Siirry sisältöön
New York cheese cake

New York cheese cake

Takuuvarma ja tuhti klassikko, joka ei takuulla petä suurimpiakaan herkkusuita.

New York cheese cake

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Pohja

  • 200 g digestivekeksejä
  • 100 g
    Valio voita sulatettuna
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen
  • ½ tl kanelia

Täyte

  • 3 prk (à 200 g)
    Valio Viola® kevyt maustamaton tuorejuustoa
    Valio Viola® kevyt maustamaton on raikas kevyttuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä suolaiseen…
    Valio Viola® kevyt e200 g maustamaton tuorejuusto laktoositon
  • 2½ dl sokeria
  • 3 kananmunaa
  • 1 rkl raastettua limetinkuorta tai sitruunankuorta
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 1 prk (150 g)
    Valio crème fraîchea
    Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
    Valio crème fraîche 150 g laktoositon, luomu

Päälle

  • 2 prk (à 150 g)
    Valio crème fraîchea
    Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
    Valio crème fraîche 150 g laktoositon, luomu
  • 2 rkl sokeria
  • 2 tl limetti- tai sitruunamehua
  • 0 kg vadelmia

Ohje

  1. Lämmitä uuni 175 asteeseen.
  2. Tee pohja. Murskaa keksit ja sekoita ne voisulan ja kanelin kanssa tasaiseksi massaksi. Painele seos voidellun, irtopohjaisen vuoan (Ø 24 cm) pohjalle ja reunoille. Nosta vuoka jääkaappiin jähmettymään täytteen valmistumisen ajaksi.
  3. Laita tuorejuusto kulhoon ja vatkaa sähkövatkaimella n. minuutin ajan. Sekoita joukkoon sokeri ja jatka vatkaamista hetki. Lisää munat sokseen yksitellen vatkaten. Lisää limetin kuori, vaniljasokeri ja crème fraîche.
  4. Kaada seos pohjan päälle ja paista uunin ala-/keskiosassa n. 45 min. Katkaise uunista virta ja annan kakun kypsyä jälkilämmössä, uuninluukku hieman raollaan, n. 1 t.
  5. Tee päällys sekoittamalla kaikki aineet keskenään. Levitä päällyste kakulle.
  6. Peitä kakku kevyesti kelmulla ja nosta kakku hyytymään jääkaappiin vähintään 4 tunniksi.
  7. Koristele vadelmilla ja herkuttele.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 286 kcal
Proteiini 5,2 g
Hiilihydraatti 22,9 g
Rasva 19,2 g
Tyydyttynyt rasva 10,8 g
Ravintokuitu 0,3 g
Suola 0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • vadelmia
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search