New York cheese cake

New York cheese cake
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

New York cheese cake

New York cheese cake

Takuuvarma ja tuhti klassikko, joka ei takuulla petä suurimpiakaan herkkusuita.

Valmistusaika

Työaika
40 min
uunissa
1 h 45 min
jääkaapissa
4 h
Yhteensä
2 h 25 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja
2727 arvostelua

Ainekset12 annosta

12 annosta

Pohja

200 g
digestivekeksejä
100 g
½ tl
kanelia

Täyte

3 prk (à 200 g)
2 ½ dl
sokeria
3
kananmunaa
1 rkl
raastettua limetinkuorta tai sitruunankuorta
2 tl
vaniljasokeria
1 prk (150 g)

Päälle

2 prk (à 150 g)
2 rkl
sokeria
2 tl
limetti- tai sitruunamehua
vadelmia

Ohje

  1. Lämmitä uuni 175 asteeseen.
  2. Tee pohja. Murskaa keksit ja sekoita ne voisulan ja kanelin kanssa tasaiseksi massaksi. Painele seos voidellun, irtopohjaisen vuoan (Ø 24 cm) pohjalle ja reunoille. Nosta vuoka jääkaappiin jähmettymään täytteen valmistumisen ajaksi.
  3. Laita tuorejuusto kulhoon ja vatkaa sähkövatkaimella n. minuutin ajan. Sekoita joukkoon sokeri ja jatka vatkaamista hetki. Lisää munat sokseen yksitellen vatkaten. Lisää limetin kuori, vaniljasokeri ja crème fraîche.
  4. Kaada seos pohjan päälle ja paista uunin ala-/keskiosassa n. 45 min. Katkaise uunista virta ja annan kakun kypsyä jälkilämmössä, uuninluukku hieman raollaan, n. 1 t.
  5. Tee päällys sekoittamalla kaikki aineet keskenään. Levitä päällyste kakulle.
  6. Peitä kakku kevyesti kelmulla ja nosta kakku hyytymään jääkaappiin vähintään 4 tunniksi.
  7. Koristele vadelmilla ja herkuttele.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
295 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
24 g
Rasva
20 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.