Siirry sisältöön
Nyhtökanatacot

Nyhtökanatacot

Pulled chicken eli nyhtökana syntyy helpoimmillaan kaupan lihatiskin valmiista grillatusta broilerista. Mausta riivitty broileri ja tarjoa esim. näiden maukkaiden tacojen täytteenä.

Nyhtökanatacot

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 400 g grillattua broilerinlihaa
  • ½ dl barbeque-kastiketta
  • ½ tl tabascoa
  • 12 pientä maissitortillaa
  • 200 g tomaattisalsaa
  • 1 prk (250 g)
    Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä cheddar
    Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi cheddar on täyteläinen juustokastike, joka maistuu herkulliselta kylmänä tai kuumana.…
    Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi e250 g cheddar laktoositon
  • 4 vartta kevätsipulia
  • 1 ruukku tuoretta korianteria

Ohje

  1. Revi broilerin liha säikeiksi. Sekoita joukkoon barbeque-kastike ja tabasco. Kuumenna mikrossa, pannulla tai uunissa.
  2. Paista maissitortillat kuivalla pannulla. Taita kahtia.
  3. Täytä tasku tomaattisalsalla ja broilerilla. Lusikoi päälle kuumennettu Koskenlaskija. Ripottele päällimmäiseksi viipaloitua kevätsipulin vartta ja tuoretta korianteria.
  4. Nauti heti.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 191 kcal
Proteiini 8,1 g
Hiilihydraatti 15,9 g
Rasva 10,3 g
Tyydyttynyt rasva 3,2 g
Ravintokuitu 1,1 g
Suola 0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search