Paneroidut mozzarellaviipaleet

Paneroidut mozzarellaviipaleet

20 min
helppo
279 kcal / 100g
2
2

Rapeiden pikkunaposteltavien sisältä paljastuu kuuma ja valuva juusto. Tarjoa nämä snackit suoraan pannulta tulisen kermaviilidipin kanssa.

Ainekset

4 annosta
1 pkt (150 g)
½ dl
vehnäjauhoja
ripaus
suolaa
1
kananmuna
1 dl
panko-korppujauhoja
1 dl

Dippi

1 prk (180 g)
n. 1 rkl
chilikastiketta , esim. shiracha

Ohje

  1. Valmista ensin dippi: mausta kermaviili chilikastikkeella makusi mukaan.
  2. Mittaa yhdelle lautaselle vehnäjauho ja suola, toiselle muna ja kolmannelle korppujauhot. Voit tarvittaessa käyttää tavallisia korppujauhoja. Vatkaa munan rakenne rikki haarukalla.
  3. Paneroi juustoviipaleet: pyörittele ensin kauttaaltaan jauhoissa, sitten munassa ja lopuksi korppujauhoissa.
  4. Paista juustot korkealla keskilämmöllä Oivariini rasvassa molemmin puolin, kunnes pinta on kauniin ruskea ja rapea. Nosta talouspaparin päälle , jotta ylimääräinen rasva imeytyy paperiin.
  5. Tarjoa heti kuumina chilidipin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
279 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
23 g
Suola
0,8 g
Ravintokuitu
0 g
Kalsium
138 mg
D-vitamiini
4 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)