Paneroidut mozzarellaviipaleet

Paneroidut mozzarellaviipaleet
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Paneroidut mozzarellaviipaleet

Paneroidut mozzarellaviipaleet

Rapeiden pikkunaposteltavien sisältä paljastuu kuuma ja valuva juusto. Tarjoa nämä snackit suoraan pannulta tulisen kermaviilidipin kanssa.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset4 annosta

4 annosta
125 g
mozzarellaa
½ dl
vehnäjauhoja
ripaus
suolaa
1
kananmuna
1 dl
panko-korppujauhoja
1 dl

Dippi

1 prk (200 g)
n. 1 rkl
chilikastiketta , esim. shiracha

Ohje

  1. Valmista ensin dippi: mausta kermaviili chilikastikkeella makusi mukaan.
  2. Mittaa yhdelle lautaselle vehnäjauho ja suola, toiselle muna ja kolmannelle korppujauhot. Voit tarvittaessa käyttää tavallisia korppujauhoja. Vatkaa munan rakenne rikki haarukalla.
  3. Viipaloi juusto ja paneroi: pyörittele ensin kauttaaltaan jauhoissa, sitten munassa ja lopuksi korppujauhoissa.
  4. Paista juustot korkealla keskilämmöllä Oivariini rasvassa molemmin puolin, kunnes pinta on kauniin ruskea ja rapea. Nosta talouspaparin päälle , jotta ylimääräinen rasva imeytyy paperiin.
  5. Tarjoa heti kuumina chilidipin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
282 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
24 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›