
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4.67
tähteä viidestä
3 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 600 g naudan jauhelihaa
- 2 valkosipulin kynttä hienonnettuna
- ⅔ tl suolaa
- ½ tl rouhittua mustapippuria
- 4 viipaletta amerikanpekonia
- 4 hampurilaissämpylää
-
1 prk (250 g)
Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä maustamatonValio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi maustamaton on juustokastike, joka maistuu herkulliselta kylmänä tai kuumana. Se…
- 100 g sipulia hienonnettuna
- 2 tomaattia viipaleina
- 1 suolakurkku viipaleina
- 4 rkl ketsuppia
Jaa resepti
Ohje
- Mausta jauheliha valkosipulilla, suolalla ja pippurilla.
- Paista pekonit pannulla, nosta ne sivuun.
- Muotoile jauhelihasta 4 isoa pihviä (huom. pihvit vetäytyvät pienemmiksi paistettaessa). Paista pihvit molemmin puolin pekonien rasvassa pannussa.
- Lämmitä sämpylät uunissa. Lämmitä myös sulatejuusto.
- Kokoa hampurilaiset. Levitä sämpyläpohjille sulatejuustoa ja sipulit. Kokoa päälle pihvit, suolakurkku- ja tomaattiviipaleet sekä puolitetut pekoniviipaleet.
- Valuta lopuksi täytteiden päälle loppu sulatejuusto. Levitä kansipaloihin ketsuppi ja aseta päällimmäisiksi.
- Tarjoa heti sellaisenaan tai ranskalaisten kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
185 kcal
Proteiini
10,1 g
Hiilihydraatti
7,5 g
Rasva
12,8 g
Tyydyttynyt rasva
5,9 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa