
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
10 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni250°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 1 patonki
-
1 prk (180 g)
Valio Keittiön salaattijuustokuutioitaValio salaattijuustot ovat kotimainen ja raikas vaihtoehto salaattiin ja ruuanlaittoon. Salaattijuustoa käytetään fetan tapaan, sen…
- ½ dl punaista pestoa
- 1 dl pinjansiemeniä
Koristeluun
- rucolaa
- 1 patonki
- 1 prk (180 g) Valio Keittiön salaattijuustokuutioita
- ½ dl punaista pestoa
- 1 dl pinjansiemeniä
Koristeluun
- rucolaa
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa patonki vinoviipaleiksi, lado uunipellille ja paahda 250 asteisessa uunissa n. 3 min.
- Valuta ja hienonna juusto ja sekoita peston kanssa. Levitä seos paahdetuille patonkiviipaleille.
- Ripottele pintaan pinjansiemenet ja kuorruta bruschettoja uunissa n. 8 min tai kunnes pinjansiemenet ovat kauniin ruskeita.
- Pirskota pintaan oliiviöljyä halutessasi ennen tarjoilua. Koristele rucolalla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
312 kcal
Proteiini
11,4 g
Hiilihydraatti
27,6 g
Rasva
16,6 g
Tyydyttynyt rasva
4,7 g
Ravintokuitu
2,9 g
Suola
1,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- rucolaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.