
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
3 h
Yhteensä
3 h 30 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni175°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 pkt (380 g) valmista murotaikinaa makeaan leivontaan, laktoositon
-
2 rasiaa (á 200 g)
Valio Viola® piparkakku tuorejuustoaValio Viola® piparkakku on pehmeän täyteläinen sesongin suosikkituorejuusto, jossa maistuvat aidot piparkakkumausteet kaneli, inkivääri, neilikka…
-
1 prk (150 g)
Valio crème fraîcheaValio crème fraîche on lusikoitavan täyteläistä ranskankermaa, joka sopii monipuolisesti ruoanlaittoon. Ranskalaisessa keittiössä crème fraîchea…
- 1 dl sokeria
- 2 kananmunaa
- 2 rkl maissitärkkelystä
Koristelu
-
1 prk (200 g)
Valio kinuskikreemiäTäyteläinen ja ihanan makea Valio kinuskikreemi vie kielen mennessään! Käyttövalmis ja paistonkestävä kreemi on herkullinen…
- 2 tuoretta viikunaa
- 50 g puolukoita
- 0 kg sormisuolaa
Jaa resepti
Ohje
- Pingota leivinpaperi ø n. 20 cm:n kokoisen irtopohjaisen kakkuvuoan pohjan ja reunojen väliin. Painele taikina tasaisesti pohjalle ja reunoille 3 - 4 cm:n korkeuteen.
- Sekoita tuorejuusto, crème fraîche, sokeri ja siivilöity maissitärkkelys kulhossa tasaiseksi.
- Kun ainekset ovat sekoittuneet, vatkaa sähkövatkaimella 2 min. Vatkaa joukkoon munat yksitellen.
- Paista kakkua uunin alaosassa 175 asteessa 45 - 50 min. Anna kakun jäähtyä ja siirrä jääkaappiin pariksi tunniksi tai seuraavaan päivään. Kakkuun voi muodostua keskelle halkeamia, jotka jäävät sitten koristuksen alle ja täyttyvät kreemillä.
- Irrota kakku ja nosta tarjoiluvadille. Koristele viikunalohkoilla ja marjoilla. Viimeistele kinuskinen pinta ripauksella sormisuolaa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
173 kcal
Proteiini
3,1 g
Hiilihydraatti
19,1 g
Rasva
9,2 g
Tyydyttynyt rasva
5,3 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- sormisuolaa