
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- n. 30 (100 g) pieniä kylmäsavuporoviipaleita
-
1 pkt (250 g)
Valio Koskenlaskija® kylmäsavuporo sulatejuustoaValio Koskenlaskija® sulatejuusto on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta…
- rucolaa
- 2-3 dl coctailkurkkuja
- 1 rasia (250 g) kirsikkatomaatteja
- ohrarieskaa
- n. 30 (100 g) pieniä kylmäsavuporoviipaleita
- 1 pkt (250 g) Valio Koskenlaskija® kylmäsavuporo sulatejuustoa
- rucolaa
- 2-3 dl coctailkurkkuja
- 1 rasia (250 g) kirsikkatomaatteja
- ohrarieskaa
Jaa resepti
Ohje
- Lado poroviipaleet leikkuulaudalle. Leikkaa jokaisen viipaleen päälle sulatejuustotanko. Nosta reunat juustotangon päälle ja kiinnitä cocktailtikulla.
- Tarjoa tapaksien kanssa rucolaa, coctailkurkkuja, puolitettuja kirsikkatomaatteja sekä rieskaa. Kokoa isolle tarjoiluvadille tai annoksiksi.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
118 kcal
Proteiini
9,5 g
Hiilihydraatti
1,4 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
4,7 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
1,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- rucolaa
- ohrarieskaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.