Pulled pork lasagne

Pulled pork lasagne
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä

Pulled pork lasagne

Pulled pork lasagne

Lasagne on monen suosikkiruokaa. Tässä ohjeessa on pippurinen juustokastike ja nyhtöpossusta makean tulinen lihakastike.

Valmistusaika

Työaika
20 min
vetäytyminen
10 min
uunissa
40 min
Yhteensä
1 h 10 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja
00 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta

Lihakastike

500 g (kypsää)
nyhtöpossua
1 tlk
tomaattimurskaa
2
valkosipulin kynttä
3 rkl
barbeque-kastiketta
½ - 1 tl
suolaa riippuen lihan suolaisuudesta
1
punainen chilipalko

Pippurikastike

2 rkl
2 rkl
vehnäjauhoja
½ l
½ pkt (à 250 g)

Lisäksi

70 g
babypinaattia
9
lasagnelevyä
1 pussi (150 g)

Ohje

  1. Sekoita nyhdetyn possunlihan joukkoon, tomaattimurska, hienonnetut valkosipulit ja chili, bbq-kastike sekä suola. Kastiketta ei tarvitse kuumentaa.
  2. Juustokastiketta varten kuumenna kattilassa Oivariiini ja sekoita joukkoon vehnäjauhot. Lisää maito sekä paloiteltu sulatejuusto. Kuumenna sekoitellen kunnes juusto sulaa ja kastike on tasaista.
  3. Voitele uunivuoka ja kerrostele lihakastiketta, lasagnelevyt, juustokastiketta, juustoraastetta ja väleihin tuoretta pinaattia.
  4. Paista uunin alatasolla 200 asteessa 30-40 minuuttia. Anna vetäytyä peitettynä n. 10 minuuttia ennen tarjoilua.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
169 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.