Raejuustovälipala

Raejuustovälipala

Helppo ja ravitseva välipala yhdistää raejuuston, rahkan ja maukkaan mustikkakeiton.

Ainekset1 annosta

1 annosta
½ prk (à 200 g)
½ prk (à 200 g)
1 dl
Valio mustikkakeittoa

tai 1 dlValio Gefilus® mustikka-vadelmakeittoa

Ohje

  1. Lusikoi kulhoon raejuustoa, sekoita siihen vaniljarahkaa. Lisää mustikkakeittoa.
  2. Tarjoa välipalana.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
97 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›