Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Rommirusinapullat

Kanelikierteiden ja rahkapullien yhdistelmä on vastustamaton. Täytteen rommi-rusina -rahka tuo makuun aikuisempaa vivahdetta. Valmistaikinasta pullat valmistuvat vähällä vaivalla ja koti täyttyy vastustamattomasta pullantuoksusta.

Rommirusinapullat

Ainesosat

Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti. Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Pinnalle

  • 1 kananmuna
  • 0 kg raesokeria

Ohje

  1. Sulata pullataikina pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Kauli taikina yhdeksi levyksi (n. 35 x 40 cm). Levitä päälle kanelikreemi. Kääri rullaksi. Leikkaa rulla 12 osaan ja siirrä palat kahdelle pellille leikkuupinta ylöspäin. Anna kohota hetki peitettynä.
  3. Paina pullien keskelle juomalasilla syvennys. Lusikoi rahka syvennyksiin.
  4. Voitele pullat kananmunalla ja ripottele pintaan raesokeria.
  5. Paista pullia 225 asteessa noin 10 minuuttia.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 245 kcal
Proteiini 7,3 g
Hiilihydraatti 37,3 g
Rasva 6,7 g
Tyydyttynyt rasva 3,3 g
Ravintokuitu 1,8 g
Suola 0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • raesokeria
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.