Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
1 h 15 min
Yhteensä
1 h 35 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni225°C
Arvostele
3.8
tähteä viidestä
5 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 600 g valmista pakastepullataikinaa
-
1 prk (200 g)
Valio Keittiön kanelikreemiäValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Täyteläinen Valio Keittiön kanelikreemi vie kielen…
-
2 prk (á 200 g)
Valio Keittiön maustettua rahkaa rommi-rusinaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Valio Keittiön maustettu rahka rommi-rusina sopii…
Pinnalle
- 1 kananmuna
- 0 kg raesokeria
Jaa resepti
Ohje
- Sulata pullataikina pakkauksen ohjeen mukaan.
- Kauli taikina yhdeksi levyksi (n. 35 x 40 cm). Levitä päälle kanelikreemi. Kääri rullaksi. Leikkaa rulla 12 osaan ja siirrä palat kahdelle pellille leikkuupinta ylöspäin. Anna kohota hetki peitettynä.
- Paina pullien keskelle juomalasilla syvennys. Lusikoi rahka syvennyksiin.
- Voitele pullat kananmunalla ja ripottele pintaan raesokeria.
- Paista pullia 225 asteessa noin 10 minuuttia.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
245 kcal
Proteiini
7,3 g
Hiilihydraatti
37,3 g
Rasva
6,7 g
Tyydyttynyt rasva
3,3 g
Ravintokuitu
1,8 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- raesokeria
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.











