Runebergin torttu on klassikkoleivonnaisten aatelia. Leivonnaisen voi leipoa myös kakun muotoon, jolloin tarjottavaa saa isommalle porukalle yhdestä vuoasta. Perinteinen punssilla kostutettu kakku saa kuorrutteeksi aikuisten makuun suunniteltua maustettua rahkaa. Herkullista!
1 | kananmuna |
¾ dl | sokeria |
½ dl | fariinisokeria |
2 dl | vehnäjauhoja |
¾ dl | mantelirouhetta |
1 tl | ruokasoodaa |
¼ tl | kardemummaa |
1 dl | |
1 dl | |
Kostutukseen | |
---|---|
¾ dl | kuumaa vettä |
½ dl | sokeria |
1 dl | punssia |
Koristeluun | |
1 prk (200 g) | |
1 dl | |
8 - 10 kpl | tuoreita vadelmia |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.