
Valmistusaika
Aktiivinen
45 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 4-6 valkosipulinkynttä
- 1-2 (225 g) sipulia
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- ½ dl vehnäjauhoja
- 1 l vettä
- 1 kasvisliemikuutio
- mustapippuria myllystä
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Kolme sipuliaLaktoositon Valio Keittiön ruokakerma kolme sipulia sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin…
-
½-1 pussia (à 130 g)
Valio Mustaleima™ raastettaValio Mustaleima™ on vähintään 9 kuukautta kypsytetty itkevä emmental. Maultaan vahva ja rikas Valio Mustaleima™…
Pinnalle
-
2 dl
Valio kahvimaitoaValio kahvimaito laktoositon on kahvin paras kaveri niin vaahdotettuna kuin sellaisenaan. Se on kehitetty yhdessä…
- hienonnettua persiljaa tai ruohosipulia
- 4-6 valkosipulinkynttä
- 1-2 (225 g) sipulia
- 1 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
- ½ dl vehnäjauhoja
- 1 l vettä
- 1 kasvisliemikuutio
- mustapippuria myllystä
- 1 prk (2,5 dl) Valio ruokakermaa Kolme sipulia
- ½-1 pussia (à 130 g) Valio Mustaleima™ raastetta
Pinnalle
- 2 dl Valio kahvimaitoa
- hienonnettua persiljaa tai ruohosipulia
Jaa resepti
Ohje
- Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota niitä Oivariini rasvassa kattilassa. Lisää jauhot ja sekoita hyvin. Lisää vesi ja liemikuutio. Jauha keittoon mustapippuria myllystä.
- Anna hautua miedolla lämmöllä 30 - 40 min. Sekoita välillä.
- Soseuta keitto sauvasekoittimella. Lisää ruokakerma ja juustoraaste. Kuumenna.
- Kuumenna kahvimaito kattilassa höyryävän kuumaksi. Vatkaa se samalla runsaaksi vaahdoksi sähkövatkaimella. Lisää vaahtonokareet keiton päälle. Ripota persilja.
- Tarjoa alkukeittona paahdetun leivän kera tai kevyen aterian pääruokana.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
56 kcal
Proteiini
2,2 g
Hiilihydraatti
3,3 g
Rasva
3,6 g
Tyydyttynyt rasva
1,8 g
Ravintokuitu
0,3 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
- hienonnettua persiljaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.