Skagen hodari

Skagen hodari
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä

Skagen hodari

Skagen hodari

Hot dog skandinaavisella skagen täytteellä. Kuuman sämpylän välissä maistuu sinappinen kastike, mummonkurkut ja mehevät ravunpyrstöt.

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
33 arvostelua

Ainekset8 kpl

8 kpl
8
hot dog -sämpylää
400 g
jättikatkaravun pyrstöjä
25 g

Kastike

1 prk (150 g)
1 tl
karkeaa Dijon-sinappia
suolaa ja pippuria myllystä

Kurkkusalaatti

½
kurkkua viipaleina
1 rkl
väkiviinaetikkaa
½ dl
tuoretta tilliä
ripaus
suolaa

Ohje

  1. Lämmitä sämpylät kevyesti grillissä tai uunissa. Paista sulatetut ravunpyrstöt voissa kuumalla pannulla.
  2. Sekoita kastike.
  3. Lisää kurkkuviipaleiden joukkoon etikka, tilli ja ripaus suolaa.
  4. Kokoa lämpimien sämpylöiden väliin kastiketta, kurkkusalaattia ja paistettuja ravunpystöjöä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
182 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
19 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.