Sticky Mifu

Sticky Mifu

Sticky, sticky... Makujen monipuolinen ja vivahteikas lähes karnevaalinen kirjo tarttuu Mifuun tiukasti kiinni tällä kastikkeella. Vivahteikas kastike myös tuo jotain ihan uutta puikoilla syötävää.

Ainekset5 annosta

5 annosta
2 pkt (à 250 g)

Kastike

1 dl
rypsiöljyä
sormisuolaa
mustapippuria myllystä
1 rkl
tuoretta inkivääriä raastettuna
1
punainen chilipalko hienonnettuna
3 rkl
hunajaa
2 rkl
tummaa sokeria, esim. fariini- tai ruokokidesokeria
1 dl
soijakastiketta
1 dl
tuoretta korianteria hienonnettuna
1 dl
lehtipersiljaa hienonnettuna

Ohje

  1. Sekoita kastikkeen aineet keskenään.
  2. Sekoita noin puolet kastikkeesta sekä Mifu suikaleet kulhossa. Levitä ne leivinpaperin päälle uunipellille ja anna paistua uunissa kiertoilmassa 200 asteessa 10 min.
  3. Alenna lämpöä 150 asteeseen. Lisää kastiketta Mifujen päälle ja jatka paistoa vielä 5 min.
  4. Lisää jäljelle jäänyt kastike ja pidä uunissa, kunnes ruoka on kuumentunut.
  5. Tarjoa herkku pääruokana riisin ja kasvisten kanssa tai pikkunaposteltavana illanistujaisissa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
263 kcal
Proteiini
15 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
3,1 g
Kalsium
523 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›