
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
8 min
Yhteensä
38 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni225°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPohja
- 4 kananmunaa
- 1½ dl sokeria
- 1 dl vehnäjauhoja
- ½ dl perunajauhoja
- 3 rkl kaakaojauhetta
- 2 tl leivinjauhetta
Täyte
- 50 g (1 dl) mantelilastuja
-
2 dl
Valio Eila® vispikermaaValio laktoositon vispikerma on parhaimmillaan vaahdotettuna leivonnassa, kakkujen koristelussa ja jälkiruoissa. Erityisen hyvin se sopii…
- ½ rkl sokeria
- 1 tl vaniljasokeria
- 75 g tummaa suklaata rouhittuna
- 2 dl omenahilloa tai aprikoosihilloa
Jaa resepti
Ohje
- Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Siivilöi vaahtoon keskenään sekoitetut kuivat ainekset ja sekoita varoen
- Levitä taikina uunipannulle leivinpaperin päälle. Paista 225 asteessa n. 8 min.
- Kumoa kypsä levy sokeroidulle leivinpaperille ja irrota pohjapaperi. Anna pohjan jäähtyä.
- Paahda mantelilastut varovasti pannulla. Vaahdota kerma, lisää sokerit. Sekoita joukkoon mantelilastut ja rouhittu suklaa.
- Sivele torttupohjalle hillo. Levitä kermatäyte hillon päälle. Kääri rullaksi. Anna vetäytyä kylmässä ennen tarjoilua.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
292 kcal
Proteiini
5,9 g
Hiilihydraatti
32,6 g
Rasva
14,8 g
Tyydyttynyt rasva
6,2 g
Ravintokuitu
2,3 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa