Siirry sisältöön
Vaahdotettu yrtti-salaattijuustolevite

Vaahdotettu yrtti-salaattijuustolevite

Vaahdotettu yrtti-salaattijuustolevite sopii lihan, kalan tai kasvisten lisäkkeeksi, voileipäkakkujen täytteeksi ja kuorruttamiseen tai uuniperunan täytteisiin.

Vaahdotettu yrtti-salaattijuustolevite

Ainesosat

dl

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Ohje

  1. Valuta salaattijuusto. Vatkaa sähkövatkaimella tasaiseksi tahnaksi. Lisää tuorejuusto. Vatkaa vielä täydellä teholla n. 1 min, kunnes levite on kiiltävää ja kuohkeaa.
  2. Tarjoa tahnaa esim. grillatun lihan, kalan tai kasvisten kanssa, uuniperunoiden tai leipien täytteenä, voileipäkakkujen täytteissä sekä kuorrutuksessa tai vaikka pastakastikkeena.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 249 kcal
Proteiini 9,7 g
Hiilihydraatti 2,4 g
Rasva 21,4 g
Tyydyttynyt rasva 12,6 g
Ravintokuitu 0 g
Suola 1,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search