Vaahdotettu yrtti-salaattijuustolevite

Vaahdotettu yrtti-salaattijuustolevite
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Vaahdotettu yrtti-salaattijuustolevite

Vaahdotettu yrtti-salaattijuustolevite

Vaahdotettu yrtti-salaattijuustolevite sopii lihan, kalan tai kasvisten lisäkkeeksi, voileipäkakkujen täytteeksi ja kuorruttamiseen tai uuniperunan täytteisiin.

Valmistusaika

Työaika
5 min
Yhteensä
5 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
11 arvostelu

Ainekset5 dl

5 dl

Ohje

  1. Valuta salaattijuusto. Vatkaa sähkövatkaimella tasaiseksi tahnaksi. Lisää tuorejuusto. Vatkaa vielä täydellä teholla n. 1 min, kunnes levite on kiiltävää ja kuohkeaa.
  2. Tarjoa tahnaa esim. grillatun lihan, kalan tai kasvisten kanssa, uuniperunoiden tai leipien täytteenä, voileipäkakkujen täytteissä sekä kuorrutuksessa tai vaikka pastakastikkeena.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
248 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
21 g
Tyydyttynyt rasva
12 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.