
Valmistusaika
Aktiivinen
45 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 6 dl vettä
- 1 pkt (250 g) Valio Koskenlaskija® voimakas sulatejuustoa
- ½ kasvisliemikuutio
- 1 valkosipulin kynsi
- ⅓ tl muskottipähkinää
- 4 viipaletta vaaleaa leipää
Viimeistelyyn
- ketunleipää
- 6 dl vettä
- 1 pkt (250 g) Valio Koskenlaskija® voimakas sulatejuustoa
- ½ kasvisliemikuutio
- 1 valkosipulin kynsi
- ⅓ tl muskottipähkinää
- 4 viipaletta vaaleaa leipää
Viimeistelyyn
- ketunleipää
Jaa resepti
Ohje
- Laita vesi kiehumaan kattilaan tai trangiaan.
- Kuutioi Koskenlaskija ja laita sulamaan kuumaan veteen.
- Lisää kasvisliemikuutio ja veitsen tai puukonsilvulla rikki painettu valkosipulin kynsi, sekä muskottipahkinä.
- Sekoittele keittoa kunnes juusto on sulanut tasaisesti.
- Kuutioi leipäviipaleet ja paahda ne halutessasi pakin tai trangian kannessa.
- Jaa leipäviipaleet neljään kuksaan tai kuppiin ja kaada kuuma juustoliemi päälle.
- Viimeistele ketunleivällä.
RETKEILIJÄN VINKKI
- Katso, kuinka sytytät nuotiotulen tuluksilla:
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
0 kcal
Proteiini
0 g
Hiilihydraatti
0 g
Rasva
0 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- ketunleipää
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.