Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Valkosipu­lik­rutongit

Rapeat krutongit on valmistuvat helposti ja nopeasti. Lisää niitä sosekeiton pinnalle tai salaattien joukkoon.

Valkosipulikrutongit
Valkosipulikrutongit

Ainesosat

Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti. Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 2 rkl
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen
  • 2-3  valkosipulinkynttä
  • 3 paahtoleipää
  • 2 rkl Valio voita
  • 2-3  valkosipulinkynttä
  • 3 paahtoleipää

Ohje

  1. Kuutioi leipä. Sulata voi pannulla. Purista voin joukkoon valkosipulin kynnet. Paahda leipäkuutiot kullankeltaisiksi valkosipulivoissa.
  2. Tarjoa esim. sosekeittojen tai salaattien lisäkkeenä.

Katso lisää reseptejä


Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 338 kcal
Proteiini 5 g
Hiilihydraatti 28,5 g
Rasva 22,5 g
Tyydyttynyt rasva 13 g
Ravintokuitu 1,5 g
Suola 1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search

Hei 👋 Autan mielelläni löytämään sopivan reseptin!

1