
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
4.63
tähteä viidestä
41 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaHunajamajoneesi
- 1 dl majoneesia
- 2 tl juoksevaa hunajaa
Seesami-hoisinkastike
- ¾ dl Hoisin-kastiketta
- 1 rkl seesamöljyä
- 1 rkl seesaminsiemeniä
Lisäksi
-
3 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 600 g paneroituja broilerinfileitä
- 6 minitortilloja
- 100 g hapankaalia esim. Rasilainen Hapis-kimchi
- 50 g versoja esim. Silmusalaatti
-
1 prk (200 g)
Valio crème fraîchea valkosipuli & yrtitValio crème fraîche valkosipuli & yrtit on kiireisen kokkaajan luottokaveri. Kokeile myös kylmänä kastikkeena tai…
- ½ dl salsakastiketta
- 1 punainen chilipalko
- 1 lime lohkoina
Jaa resepti
Ohje
- Valmista ensin kastikkeet sekoittamalla majoneesiin hunajaa ja hoisin-kastikkeeseen seesamöljy sekä siemenet.
- Paista Oivariini rasvassa paneroidut kanafileet sekä toisella pannulla tortillaletut. Viipaloi kypsät kanafileet.
- Aseta letut tarjoiluastialle. Levitä letuille majoneesia, kanasuikaleita, seesami-hoisinkastiketta, hapankaalia ja versoja.
- Sekoita crème fraîche ja salsakastike. Lisää seosta tacoille ja viimeistele chilillä ja limen lohkoilla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
148 kcal
Proteiini
2,1 g
Hiilihydraatti
9,2 g
Rasva
11,3 g
Tyydyttynyt rasva
1,9 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa