Shanghai-tacot

Shanghai-tacot
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä

Shanghai-tacot

Shanghai-tacot

Vietnamilaisravintolan hittiannoksesta inspiraation saaneet aasialaiset tacot ovat superihanaa vierasruokaa. Tacojen täytteenä on rapeaa kanaa, erilaisia kastikkeita, hapankaali-kimchiä ja raikasta itusalaattia.

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja
3030 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta

Hunajamajoneesi

1 dl
majoneesia
2 tl
juoksevaa hunajaa

Seesami-hoisinkastike

¾ dl
Hoisin-kastiketta
1 rkl
seesamöljyä
1 rkl
seesaminsiemeniä

Lisäksi

3 rkl
600 g
paneroituja broilerinfileitä
6 kpl
minitortilloja
100 g
hapankaalia esim. Rasilainen Hapis-kimchi
50 g
versoja esim. Silmusalaatti
1
punainen chilipalko
1
lime lohkoina
1 prk (200 g)

Ohje

  1. Valmista ensin kastikkeet sekoittamalla majoneesiin hunajaa ja hoisin-kastikkeeseen seesamöljy sekä siemenet.
  2. Paista Oivariini rasvassa paneroidut kanafileet sekä toisella pannulla tortillaletut. Viipaloi kypsät kanafileet.
  3. Aseta letut tarjoiluastialle. Levitä letuille majoneesia, kanasuikaleita, seesami-hoisinkastiketta, hapankaalia ja versoja.
  4. Viimeistele tortillat hienonnetulla chilillä ja crème fraîche salsalla. Laita jokaiseen annokseen myös limen lohko.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
250 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
18 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.