Shanghai-tacot

Shanghai-tacot
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä

Shanghai-tacot

Shanghai-tacot

Vietnamilaisravintolan hittiannoksesta inspiraation saaneet aasialaiset tacot ovat superihanaa vierasruokaa. Tacojen täytteenä on rapeaa kanaa, erilaisia kastikkeita, hapankaali-kimchiä ja raikasta itusalaattia.

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja

Keskustele reseptistä.

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.

1717 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta

Hunajamajoneesi

1 dl
majoneesia
2 tl
juoksevaa hunajaa

Seesami-hoisinkastike

¾ dl
Hoisin-kastiketta
1 rkl
seesamöljyä
1 rkl
seesaminsiemeniä

Lisäksi

3 rkl
600 g
paneroituja broilerinfileitä
6 kpl
minitortillalettua
100 g
hapankaalia esim. Rasilainen Hapis-kimchi
50 g
versoja esim. Silmusalaatti
1
punainen chilipalko
1
limetti lohkoina
1 prk (200 g)

Ohje

  1. Valmista ensin kastikkeet sekoittamalla majoneesiin hunajaa ja hoisin-kastikkeeseen seesamöljy sekä siemenet.
  2. Paista Oivariini rasvassa paneroidut kanafileet sekä toisella pannulla tortillaletut. Viipaloi kypsät kanafileet.
  3. Aseta letut tarjoiluastialle. Levitä letuille majoneesia, kanasuikaleita, seesami-hoisinkastiketta, hapankaalia ja versoja.
  4. Viimeistele tortillat hienonnetulla chilillä ja crème fraîche salsalla. Laita jokaiseen annokseen myös limen lohko.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
250 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
18 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.