Hyppää sisältöön
Lämmin antipasto-leipä

Lämmin antipasto-leipä

Lämpimät voileivät ovat iltapalahitti. Täytä leivät italian mauilla ja nauti uunituoreina.

Lämmin antipasto-leipä

Ainekset

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 6 viipaletta rapeakuorista maalaisleipää
  • 30 viipaletta salamia
  • 1 dl aurinkokuivattua tomaattia
  • 100 g latva-artisokkaa öljyssä
  • 1 pussia (150 g)
    Valio maustettua juustoraastetta, Italian
    Valio Italian style juustoraaste tuo tuulahduksen italialaisen keittiön makuja ja uutta twistiä kokkailuun! Tuunaa tomaateilla…
    Valio Italian style e150 g juustoraaste

Tarjoiluun

  • 0 kg perunalastuja
  • 0 kg pieniä suolakurkkuja

Ohje

  1. Levitä öljy uunivuoan pohjalle. Asettele leipäviipaleet vuokaan ja levitä leipien päälle salamiviipaleet.
  2. Valuta ja pilko aurinkokuivatut tomaatit sekä artisokat. Lisää leiville.
  3. Ripottele juustoraaste leiville. Paista uunin alatasolla 225 asteessa n. 10 min.
  4. Tarjoile lämpimät leivät perunalastujen ja kylmän juoman kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 272 kcal
Proteiini 11,8 g
Hiilihydraatti 23,4 g
Rasva 13,9 g
Tyydyttynyt rasva 5,5 g
Ravintokuitu 2,9 g
Suola 1,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • perunalastuja
  • pieniä suolakurkkuja
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Etsi