Hyppää sisältöön
Nyhtökaura toast

Nyhtökaura toast

Nopeasti valmistuvat vegaaniset Nyhtökaura toastit ovat herkullinen ja ruokaisa välipala. Pinnalta rapeiden ja sisältä mehevien Nyhtökaura-salaattitoastien maun salaisuus on mausteinen Nyhtökaura ja makean kirpeä pikamarinoitu punasipuli. Tarjoa toastit salaatin kanssa ja saat maittavan lounaan.

Nyhtökaura toast

Ainekset

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 pkt
    Gold&Green® Nyhtökaura® Marrakesh
    Maukas uutuus seikkailunnälkäisille! Uusi Gold&Green® Nyhtökaura® vie aterian mittaiselle makumatkalle Marokon Marrakeshiin! Pakkauksen mukana tuleva…
    Gold&Green® Nyhtökaura® 215 G Marrakesh
  • 1 tomaatti
  • 8 paahtoleipää
  • 4 rkl vegaanista majoneesia
  • 1 ruukku rucolaa
  • 4
    Valio Oddlygood® Veggie viipaletta gouda
    Valio Oddlygood® Veggie goudan makuiset viipaleet ovat järisyttävän herkullinen kasvipohjainen vaihtoehto leivän päälle. Käytä kuten…
    Oddlygood® e200 g slices gouda flavour
  • 0 kg öljyä paistamiseen

Marinoidut punasipuli

  • 1 punasipuli
  • 1½ rkl vettä
  • 1 rkl sokeria
  • ½ rkl punaviinietikkaa
  • ripaus suolaa
  • 0 kg mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Aloita marinoiduista punasipuleista. Kuori ja viipaloi sipuli ohuesti. Sekoita kannellisessa lasipurkissa punasipuli ja marinadin ainekset. Sulje kansi ja ravista hyvin. Jätä marinoitumaan huoneenlämpöön toastien valmistuksen ajaksi.
  2. Valmista toastit. Kuumenna maustekastike paistinpannulla. Lisää Nyhtökaura ja paista muutaman minuutin ajan.
  3. Viipaloi tomaatti. Levitä majoneesi neljän paahtoleivän päälle. Jaa nyhtökaura, tomaatit, rucola, Veggie viipaleet ja punasipuli leiville. Nosta loput leivät kansiksi.
  4. Paahda toastit paistinpannulla tilkassa öljyä molemmin puolin kullanruskeiksi. Voit valmistaa toastit myös voileipä- tai parilagrillissä.

Vinkki

Voit valmistaa marinoidut punasipulit hyvissä ajoin ennakkoon. Säilytä marinoidut punasipulit peitettynä jääkaapissa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 205 kcal
Proteiini 8,3 g
Hiilihydraatti 16 g
Rasva 11,3 g
Tyydyttynyt rasva 1,7 g
Ravintokuitu 2,5 g
Suola 0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • öljyä
  • suolaa
  • mustapippuria myllystä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Etsi