Siirry sisältöön
Valkosipulikrutongit

Valkosipulikrutongit

Rapeat krutongit on valmistuvat helposti ja nopeasti. Lisää niitä sosekeiton pinnalle tai salaattien joukkoon.

Valkosipulikrutongit

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 30 g
    Valio voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen
  • 2-3  valkosipulin kynttä
  • 3 paahtoleipää

Ohje

  1. Kuutioi leipä. Sulata voi pannulla. Purista voin joukkoon valkosipulin kynnet. Paahda leipäkuutiot kullankeltaisiksi valkosipulivoissa.
  2. Tarjoa esim. sosekeittojen tai salaattien lisäkkeenä.

Katso lisää reseptejä


Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 338 kcal
Proteiini 5 g
Hiilihydraatti 28,5 g
Rasva 22,5 g
Tyydyttynyt rasva 13 g
Ravintokuitu 1,5 g
Suola 1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search