Rennon viileä Valio Latte

Nosta jalat ylös ja kierrä korkki auki. Ota pieni breikki siitä, mitä olitkaan tekemässä. Elämä maistuu parhaalta rennosti nautiskellen.

Kauhean kuuma ja kahvittaa? Eipä hätää. Nappaa mukaasi viileisiin kahvihetkiin Valio Latte.

Valio Latte maitokahvijuomat ovat valmiina viilentämään ja sammuttamaan kahvinhimosi missä ja milloin vain. Nappaa mukaan viilentävä juoma ja nauti toimistolla, piknikillä tai matkalla rannalle. Tai varaa jääkaappiin isompi litran purkki ja kaada itsellesi lasillinen nautintoa silloin, kun siltä tuntuu.

Valmiina virkistämään

Onko valintasi takuuvarma Original, hemmottelevan herkullinen uutuus Vanilla Fudge vai miellyttävän minttuinen Mint? Original ja Vanilla Fudge saatavilla sekä 2,5 dl annospakkauksissa että litran tölkeissä.

Mistä Valio Latte on tehty?

Raikkaasta suomalaisesta maidosta ja vastuullisesti tuotetusta kahvista, Jyväskylässä valmistettuna. Voit siis nautiskella juomasi hyvällä mielellä. Valio käyttää tuotteissaan aina suomalaista maitoa. Olemme myös sitoutuneet käyttämään tuotteissamme vain Rainforest Alliance -vastuullisuussertifioitua kahviraaka-ainetta.

Viileästi paras.

Kokeile myös näitä herkkuja

Pikkuisen parempi pirtelö syntyy helposti ja nopeasti, kun lorautat joukkoon ihanan täyteläistä ja raikasta Vanilla Fudge -juomaa. Enää ei tarvitse myöskään keitellä kahvia mokkapaloihin. Vaalean kuorrutteen salaisuus on tietenkin Valio Latte.

Sinua voisi kiinnostaa myös...

Sesonki
Piknik kuuluu kesään
Ruokavinkit
Erikoiskahvien ABC
Keittiössä nyt
Kaipaatko uusia ideoita aamupalalle? Tässä kymmenen loistavaa aamupalareseptiä