Siirry sisältöön
Vegaaninen avokadobagel

Sesonki

Piknik kuuluu kesään

Hyvää ruokaa, ulkoilmasta nauttimista ja rentoa yhdessäoloa – piknik on täydellinen tapa viettää kaunista kesäpäivää. Poimi tästä parhaat ideat piknik-ruokiin, ja nauti eväät auringon alla!

Piknikin suosikkisuolaiset

Täytetyt leivät, bagelit, patongit ja pikkusuolaiset ovat varsinaisia piknik-klassikoita, joita voi varioida erilaisilla herkullisilla täytteillä. Sämpylöitä ja focacciaa voi nautiskella myös yksinkertaisesti raikkaiden levitteiden ja dippien kera. Vaihtelua piknik-leipiin saa kokeilemalla vaikkapa Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi juustokastikkeita, Valio Viola® tuorejuustoja tai erilaisia juustoviipaleita, jotka sopivat naposteluun mainiosti myös sellaisenaan.

Vinkki: kääräise valmiit eväsleivät leivinpaperiin ja solmi narulla kauniiksi kääröiksi tai sujauta piknikleipä suodatinpussiin. Sormet säilyvät puhtaina eivätkä eväsleipien täytteet valu puserolle!

Piknikin makeat eväät

Piknikillä jälkiruoka nautitaan suoraan pienistä annospurkeista tai leivontaan käytetyistä kipoista. Purkita kakku, pavlova, tai hulppea trifle. Makeat piirakat ja juustokakut kulkevat piknikille kätevästi myös vuoassa kannettuna. Leikkaa piirakka annospaloiksi jo kotona, ja palat siirtyvät siististi lautaselle piknikillä.
Grillileipä

Grilli mukaan ja piknikille

Jos pihalta tai parvekkeelta ei löydy grillipaikkaa, rennon grillipiknikin saa järjestettyä helposti vaikka lähipuistossa. Nappaa reseptit ja vinkit, joilla järjestät herkullisen grillipiknikin!

Search