
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
25 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 iso lehtitaikinalevy
-
1 prk (200 g)
Valio crème fraîchea valkosipuli & yrtitValio crème fraîche valkosipuli & yrtit on kiireisen kokkaajan luottokaveri. Kokeile myös kylmänä kastikkeena tai…
-
1 pussia (150 g)
Valio maustettua juustoraastetta, ItalianValio Italian style juustoraaste tuo tuulahduksen italialaisen keittiön makuja ja uutta twistiä kokkailuun! Tuunaa tomaateilla…
Voiteluun
- 0 kg kananmunaa
- 1 tl kuivattua oreganoa
Pinnalle
- 100 g ilmakuivattua kinkkua
- 2 tuoretta viikunaa lohkoina
- 1 rkl valmista balsamicokastiketta
Jaa resepti
Ohje
- Kauli taikinalevyä hiukan ohuemmaksi leivinpaperin päällä. Nosta uunipellille.
- Leikkaa veitsellä viillot taikinan pintaan n. 1,5 cm:n päähän taikinan reunoista.
- Levitä crème fraîche ja juustoraaste viiltojen sisäpuoliseen osaan. Voitele reunat kananmunalla ja ripottele reunoille oreganoa.
- Paista uunin keskitasolla 200 asteessa 20 - 25 min, kunnes reunat ovat kauniin ruskeat ja taikina kypsä.
- Viimeistele vähän jäähtynyt piirakka ilmakuivatulla kinkulla ja viikunoilla. Valuta pinnalle tummaa balsamicokastiketta.
- Tarjoa illanistujaisissa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
306 kcal
Proteiini
6,9 g
Hiilihydraatti
19,2 g
Rasva
22,1 g
Tyydyttynyt rasva
12,2 g
Ravintokuitu
1,7 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- kananmunaa