
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
35 min
Yhteensä
1 h 5 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni200°C
Arvostele
4.5
tähteä viidestä
8 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPohja
-
250 g
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 4 dl vehnäjauhoja
-
1 pussi (150 g)
Valio Juustomestarin cheddar raastettaValio Juustomestarin cheddar juustoraaste on aromaatinen ja täyteläinen juustoraaste, joka on valmistettu laadukkaasta, kypsytetystä cheddarjuustosta.…
- 2 tl kuivattua oreganoa
Täyte
- 2 sipulia
- 4 valkosipulin kynttä
- 1 munakoiso
-
15 g
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 700 g naudan jauhelihaa
- 1½ tl suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 2 dl oliiveja
-
1 prk (180 g)
Valio salaattijuustokuutioitaValio salaattijuustot ovat kotimainen ja raikas vaihtoehto salaattiin ja ruuanlaittoon. Salaattijuustoa käytetään fetan tapaan, sen…
-
2 prk (à 2.5 dl)
Valio ruokakermaa sweet chiliLaktoositon Valio ruokakerma sweet chili sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin kuumennusta…
- 4 kananmunaa
-
1 pussi (150 g)
Valio Juustomestarin cheddar raastettaValio Juustomestarin cheddar juustoraaste on aromaatinen ja täyteläinen juustoraaste, joka on valmistettu laadukkaasta, kypsytetystä cheddarjuustosta.…
Viimeistelyyn
- 0 kg rucolan lehtiä
Jaa resepti
Ohje
- Nypi huoneenlämpöinen voi ja jauhot sekaisin. Sekoita joukkoon juustoraaste ja oregano. Painele taikina tasaiseksi ja kauli tai taputtele leivinpaperille uunipellille.
- Hienonna sipulit ja kuutioi munakoiso. Kuullota pannulla voissa. Lisää jauheliha ja paista kypsäksi. Mausta. Levitä seos pellille taikinalevyn päälle. Lisää pinnalle oliivit ja valutetut salaattijuustokuutiot.
- Sekoita ruokakerma, kanamunat ja juustoraaste. Kaada täytteiden päälle.
- Paista uunin alaosassa 200 asteessa n. 35 min.
- Viimeistele jauhelihapiirakka tuoreella rucolalla ennen tarjoilua.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
239 kcal
Proteiini
10,7 g
Hiilihydraatti
8,2 g
Rasva
18 g
Tyydyttynyt rasva
9,5 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
- rucolan lehtiä