
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
55 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPohja
-
50 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
-
1 prk (150 g)
Valio crème fraîcheaValio crème fraîche on lusikoitavan täyteläistä ranskankermaa, joka sopii monipuolisesti ruoanlaittoon. Ranskalaisessa keittiössä crème fraîchea…
- 2½ dl vehnäjauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
Täyte
-
15 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 300 g lampaan jauhelihaa
- 1 sipuli
- 2 valkosipulin kynttä
- 1 rkl rosmariinia hienonnettuna
- 1 rkl minttua
- ¼ tl suolaa
- ½ tl rouhittua mustapippuria
- 150 g kivettömiä kalamata-oliiveja (vihreitä)
-
½ prk (à 180 g)
Valio salaattijuustokuutioitaValio salaattijuustot ovat kotimainen ja raikas vaihtoehto salaattiin ja ruuanlaittoon. Salaattijuustoa käytetään fetan tapaan, sen…
-
2 dl
Valio kevytkermaaLaktoositon Valio kevytkerma sopii kahvin joukkoon ja leivontaan. Lämpimiin ruokiin kevytkerma lisätään valmistuksen loppuvaiheessa. Uuniruokiin…
- 3 kananmunaa
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita pehmeä voi ja crème fraîche. Lisää yhdistetyt kuivat aineet. Levitä taikina piirasvuoan (halkaisija 28 cm) pohjalle.
- Ruskista jauheliha kevyesti voissa. Lisää hienonnettu sipuli ja puristetut valkosipulin kynnet. Mausta. Lisää joukkoon oliivit ja salaattijuustokuutiot. Levitä täyte pohjalle.
- Sekoita kerma ja munat keskenään. Kaada vuokaan.
- Kypsennä 200 asteessa 30 min. Tarjoa lisänä esim. salaattia.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
217 kcal
Proteiini
8,5 g
Hiilihydraatti
10,1 g
Rasva
15,7 g
Tyydyttynyt rasva
7,3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa