
Valmistusaika
Aktiivinen
40 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
1 h 10 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
4.6
tähteä viidestä
15 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPohja
-
200 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 5 dl vehnäjauhoja
- ½ dl kylmää vettä
Täyte
- 1 ruukku rucolaa (kotimaista)
-
1 prk (180 g)
Valio salaattijuustokuutioitaValio salaattijuustot ovat kotimainen ja raikas vaihtoehto salaattiin ja ruuanlaittoon. Salaattijuustoa käytetään fetan tapaan, sen…
- 1 prk (180/280 g) latva-artisokkaa öljyssä
- ½ dl aurinkokuivattuja tomaatteja
-
½ pussia (à 150 g)
Valio pizzajuusto raastettaValmiiksi raastettu juusto tuo huolettomuutta ruoanlaittoon. Valio Pizzajuustoraaste sulaa hyvin pizzan päälle ja ruskistuu kauniisti…
-
1 prk (180 g)
Valio Arki® crème fraîcheaValio Hyvä suomalainen Arki™ crème fraîche 12 % on ranskankerma kevyempään ja laktoosittomaan ruokavalioon. Raikas…
- 3 kananmunaa
- ½ dl pinjansiemeniä
Pinnalle
- 1 rasia (250 g) kirsikkatomaatteja
Jaa resepti
Ohje
- Nypi pehmeä voi ja vehnäjauhot. Lisää vesi. Sekoita nopeasti taikinaksi.
- Taputtele taikina n. 30 x 35 cm:n kokoiseksi levyksi uunipellille leivinpaperille. Taittele siihen n. 1,5 cm:n korkuiset reunat, että täyte pysyy paremmin piirakan päällä.
- Huuhdo ja kuivaa rucola. Ota 1/4 sivuun koristeeksi pinnalle (valitse kauniita lehtien päitä). Hienonna loput ja ripota taikinapohjalle.
- Valuta salaattijuusto ja murustele pohjalle. Valuta latva-artisokat ja aurinkokuivatut tomaatit. Leikkaa artisokat 4 - 6 osaan. Hienonna aurinkokuivatut tomaatit. Levitä taikinapohjalle. Ripota päälle juustoraaste.
- Sekoita crème fraîche ja munat. Kaada seos täytteen päälle. Ripottele pinnalle pinjansiemenet.
- Paista 200 asteessa uunin ala- / keskiosassa n. 30 min.
- Ennen tarjoilua: Leikkaa piirakka 3 x 4 -> 12 osaan tai 4 x 5 -> 20 osaan. Lisää pinnalle rucolaa ja pieniksi lohkoiksi leikattuja kirsikkatomaatteja.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
219 kcal
Proteiini
6,9 g
Hiilihydraatti
13,7 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
7,9 g
Ravintokuitu
1,2 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa