Grilliruoka kruunaa kesän

Grillaus ei ole vain tapa laittaa ruokaa. Grillaus on paljon enemmän: huumaavia tuoksuja, herkullisia makuja ja perheen yhteisiä hetkiä kevät- tai kesäauringon lämmittäessä.

Grillaus on siitä hieno laji, että grillata voi lähes mitä vain: makkaraa, pihviä, ribsejä, kalaa, grillivartaita, hampurilaisia, hedelmiä, grillijuustoa, maissia, täytettyjä herkkusieniä, parsaa ja muita kasviksia. Eikä tässäkään varmasti kaikki, sillä grillaajan rajana on vain mielikuvitus.

Vaikka vaihtoehtoja on paljon, meidän mielestämme grillauksesta kuuluu nauttia. Siksi olemme koonneet valmiiksi Valio Koekeittiön testaamat grillausreseptit sekä ohjeet, joilla onnistut. Kaiva siis grilli esille ja grillaa! Kesä on vain kerran vuodessa.

Grillataan lihaa, kalaa ja kasviksia

Grillattu liha, kala ja kasvikset ovat monen suosikkeja. Eikä ihme, sillä herkullisia vaihtoehtoja löytyy joka makuun. Tästä löydät reseptit niin perinteisiin kuin moderneihin grilliruokiin. Aina pihvistä grillattuun varhaiskaaliin.

Hampurilaiset, salaatit ja grilliruoan kastikkeet

Hyvä kastike ja grilliruoan kylkeen sopiva raikas salaatti täydentävät makunautinnon. Tässä reseptit niin vihersalaatille, coleslaw-salaatille kuin grillatun kalan ja kanan seuraksi sopiville kastikkeillekin. Vai maistuisiko sittenkin grillistä makua hakeneet hampurilaiset?

Grillivartaat, grillinyytit ja grillattu juusto

Grillinyytit ja -vartaat ovat huolettoman kesäkokin parasta ruokaa. Pistele tikkuihin suosikkiraaka-aineesi tai kokoa kaikki helposti folionyyttiin ja nosta grilliin paistumaan. Eikä sen vaikeampaa ole grillijuustonkaan grillaaminen. Kurkkaa tästä reseptit ja onnistu!

Parsan grillaus

Kevään ja alkukesän herkku parsa valmistuu grillissä helposti ja nopeasti. Katso vinkit rapean parsan grillaamiseen!

Katso vinkit
Aina on hyvä syy grillata!
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›