Siirry sisältöön
Monien makujen grillikasvikset

Sesonki

Monien makujen grillikasvikset

Varhaiskaali, parsa, maissi, sienet, munakoiso ja kesäkurpitsa. Siinä esimerkkejä kasviksista, joiden maku vain paranee grillin lämmössä. Katso tästä reseptit kasvisten ja hedelmien grillaukseen!

Grillatut salaatit

Tarjoile ruokaisampaa salaattia, kuten grillattua nizzansalaattia aterian pääruokana tai valmista grillisalaatti muun grilliruoan raikkaaksi lisukkeeksi. Ja tiesitkö, että myös jälkiruoan voi grillata? Grillatussa hedelmäsalaatissa nektariinit, banaanit ja ananas saavat ihanaa makua paitsi grillistä, myös tuoreesta rosmariinista. Kylkeen vielä raikas passionkastike ja grilliateria saa arvoisensa päätöksen.


Search