Grillattu varhaiskaali ja sinappismetana

Tehnyt AnnaValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Anna
Valio Koekeittiöstä

Grillattu varhaiskaali ja sinappismetana

Grillattu varhaiskaali ja sinappismetana

Varhaiskaali on ihanan lempeän makuinen ja nopeasti kypsyvä kasvis. Tässä grilliherkussa yhdistyy maukkaalla tavalla mehevä kaali, rapea kinkku ja etikkainen sinappismetana.

Tehnyt AnnaValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Anna
Valio Koekeittiöstä

Ainekset4 annosta

4 annosta
1
varhaiskaali
150 g
ilmakuivattua kinkkua
50 g
½ tl
suolaa
tuoretta tilliä

Kastike

1 prk (120 g)
1 rkl
karkeaa Dijon-sinappia

Ohje

  1. Leikkaa kaali kahdeksaan lohkoon. Älä poista kantaa, jotta lohkot pysyvät ehjinä.
  2. Grillaa kaalit molemmin puolin grillin ritilätasolla muutama min / puoli. Grillaa samaan aikaan myös ilmakuivatut kinkut rapeiksi.
  3. Sulata voi ja mausta suolalla.
  4. Nosta kaalit tarjoiluvadille. Kaada päälle voisula ja murenna ilmakuivatut kinkut.
  5. Viimeistele tuoreella tillillä.
  6. Tarjoa sinapilla maustetun smetanan kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
132 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›