Grillattu varhaiskaali ja sinappismetana

Grillattu varhaiskaali ja sinappismetana
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Grillattu varhaiskaali ja sinappismetana

Grillattu varhaiskaali ja sinappismetana

Varhaiskaali on ihanan lempeän makuinen ja nopeasti kypsyvä kasvis. Tässä grilliherkussa yhdistyy maukkaalla tavalla mehevä kaali, rapea kinkku ja etikkainen sinappismetana.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

44 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1
varhaiskaali
150 g
ilmakuivattua kinkkua
50 g
½ tl
suolaa
tuoretta tilliä

Kastike

1 prk (120 g)
1 rkl
karkeaa Dijon-sinappia

Ohje

  1. Leikkaa kaali kahdeksaan lohkoon. Älä poista kantaa, jotta lohkot pysyvät ehjinä.
  2. Grillaa kaalit molemmin puolin grillin ritilätasolla muutama min / puoli. Grillaa samaan aikaan myös ilmakuivatut kinkut rapeiksi.
  3. Sulata voi ja mausta suolalla.
  4. Nosta kaalit tarjoiluvadille. Kaada päälle voisula ja murenna ilmakuivatut kinkut.
  5. Viimeistele tuoreella tillillä.
  6. Tarjoa sinapilla maustetun smetanan kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
132 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›