
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 200 g lehtikaalia
- 2-4 tuoretta viikunaa
- 4 raita- ja/tai keltajuurta
- 1 punasipuli
-
1 pkt (230 g)
Gold&Green® Delikaura® Grillattu tomaattia100 % kasvipohjainen ja valmiiksi maustettu Delikaura® on parasta lämmitettynä, mutta maukasta ihan sellaisenaankin. Se…
Kastike
- ½ dl tahinia
- 1 rkl vaahterasiirappia
- 2 rkl sitruunamehua
- 2 rkl vettä
- ripaus suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
Jaa resepti
Ohje
- Pese ja kuivaa lehtikaali. Poista lehtiruodit ja revi lehdet paloiksi.
- Kuori juurekset. Leikkaa juurekset ja punasipuli aivan ohuiksi viipaleiksi
- Paista juureksia ja sipuleita pannulla öljyssä, kunnes ne saavat hiukan väriä ja pehmentyvät.
- Lisää joukkoon lehtikaali ja Delikaura ja paista, kunnes lehtikaalit muuttuvat tumman vihreiksi. Mausta kevyesti suolalla.
- Leikkaa viikunat lohkoiksi.
- Valmista kastike sekoittamalla ainekset tehosekoittimessa tai saivasekoittimella tasaiseksi.
- Kerrostele ainekset tarjoiluvadille. Lusikoi kastike salaatin päälle.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
159 kcal
Proteiini
9,3 g
Hiilihydraatti
13,5 g
Rasva
6,4 g
Tyydyttynyt rasva
0,7 g
Ravintokuitu
3,7 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa
- mustapippuria myllystä