Grillatut Nduja-perunat

Grillatut Nduja-perunat
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Grillatut Nduja-perunat

Grillatut Nduja-perunat

Tulisella Nduja-salamitahnalla maustetut varhaisperunat ovat mainio lisäke grillatulle lihalle tai kanalle. Perunoiden kypsennys onnistuu uunissa tai grillissä metallisessa uunivuoassa.

Valmistusaika

Työaika
10 min
uunissa
30 min
Yhteensä
40 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
22 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
1 kg
varhaisperunaa
125 g
retiisiä
1 tl
suolaa
n. 1 dl
Nduja-salamilevitettä
1 prk (180 g)
1 ruukku
lehtipersiljaa

Salsakastike

1 prk (150 g)
1 prk (230 g)
salsakastiketta , esim. Santa Maria

Ohje

  1. Sekoita pestyt perunat, puolitetut retiisit, suola ja salamilevite metallisessa uunivuoassa.
  2. Levitä päälle valutettu salaattijuusto.
  3. Kypsennä uunissa keskiosassa 225 asteessa grillivastustoiminnolla tai grillissä, kunnes kypsiä. Sekoittele muutaman kerran kypsennyksen aikana.
  4. Viimeistele hienonnetulla lehtipersiljalla.
  5. Sekoita kastikkeen ainekset. Tarjoa perunoiden kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
106 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.