
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni225°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 kg varhaisperunaa
- 125 g retiisiä
- 1 tl suolaa
- 1 dl Nduja-salamilevitettä
-
1 prk (180 g)
Valio salaattijuustokuutioitaValio salaattijuustot ovat kotimainen ja raikas vaihtoehto salaattiin ja ruuanlaittoon. Salaattijuustoa käytetään fetan tapaan, sen…
- 1 ruukku lehtipersiljaa
Salsakastike
-
1 prk (150 g)
Valio crème fraîcheaValio crème fraîche on lusikoitavan täyteläistä ranskankermaa, joka sopii monipuolisesti ruoanlaittoon. Ranskalaisessa keittiössä crème fraîchea…
- 1 prk (230 g) salsakastiketta, esim. Santa Maria
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita pestyt perunat, puolitetut retiisit, suola ja salamilevite metallisessa uunivuoassa.
- Levitä päälle valutettu salaattijuusto.
- Kypsennä uunissa keskiosassa 225 asteessa grillivastustoiminnolla tai grillissä, kunnes kypsiä. Sekoittele muutaman kerran kypsennyksen aikana.
- Viimeistele hienonnetulla lehtipersiljalla.
- Sekoita kastikkeen ainekset. Tarjoa perunoiden kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
87 kcal
Proteiini
2,6 g
Hiilihydraatti
9,4 g
Rasva
3,9 g
Tyydyttynyt rasva
2,3 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa