Grillijuustovartaat

Grillijuustovartaat

30 min
helppo
141 kcal / 100g
0
1

Kesän maistuvin grillijuusto-kasvislisäke valmistuu grillissä. Leikkaa kasvikset ohuiksi viipaleiksi, jolloin vartaista tulee paitsi hauskannäköiset, mutta kasvikset kypsyvät myös nopeasti.

Ainekset

8 varrasta
1
keltainen paprika
½
munakoisoa
1
kesäkurpitsa
200 g
herkkusieniä
1 pkt (200 g)

Yrttiöljy

1 dl
oliiviöljyä
½ ruukkua
tuoretta ruohosipulia
½ ruukkua
basilikaa
½ tl
suolaa
mustapippuria myllystä

Lisäksi

8 kpl
grillivarrastikkuja

Ohje

  1. Puhdista kasvikset tarvittaessa. Poista paprikasta siemenkota.
  2. Leikkaa kasvikset, sienet ja grillijuusto ohuiksi viipaleiksi. Pujota viipaleet varrastikkuihin.
  3. Tee yrttiöljy: laita kulhoon öljy, muutamaan palaan leikatut ruohosipulit, basilikan lehdet, suola ja pippuri. Soseuta sauvasekoittimella.
  4. Grillaa vartaita, kunnes kasvikset ovat pehmenneet hiukan ja saaneet pintaväriä. Valele vartaita yrttiöljyllä kypsennyksen aikana. Valuta vielä päälle yrttiöljyä ennen tarjoilua.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
141 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
12 g
Suola
0,6 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
132 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)