Grillijuustovartaat

Grillijuustovartaat
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Grillijuustovartaat

Grillijuustovartaat

Kesän maistuvin grillijuusto-kasvislisäke valmistuu grillissä. Leikkaa kasvikset ohuiksi viipaleiksi, jolloin vartaista tulee paitsi hauskannäköiset, mutta kasvikset kypsyvät myös nopeasti.

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

22 arvostelua

Ainekset8 varrasta

8 varrasta
1
keltainen paprika
½
munakoisoa
1
kesäkurpitsa
200 g
herkkusieniä
1 pkt (200 g)
Valio Eila® grillijuustoa

Yrttiöljy

1 dl
oliiviöljyä
½ ruukkua
tuoretta ruohosipulia
½ ruukkua
basilikaa
½ tl
suolaa
mustapippuria myllystä

Lisäksi

8 kpl
grillivarrastikkuja

Ohje

  1. Puhdista kasvikset tarvittaessa. Poista paprikasta siemenkota.
  2. Leikkaa kasvikset, sienet ja grillijuusto ohuiksi viipaleiksi. Pujota viipaleet varrastikkuihin.
  3. Tee yrttiöljy: laita kulhoon öljy, muutamaan palaan leikatut ruohosipulit, basilikan lehdet, suola ja pippuri. Soseuta sauvasekoittimella.
  4. Grillaa vartaita, kunnes kasvikset ovat pehmenneet hiukan ja saaneet pintaväriä. Valele vartaita yrttiöljyllä kypsennyksen aikana. Valuta vielä päälle yrttiöljyä ennen tarjoilua.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
109 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›