Munakoisopasta

Munakoisopasta

Munakoiso on oikein valmistettuna todella herkullista. Tässä yksinkertaisessa pastassa rapeiksi paistetut munakoisot loistavat pääroolissa.

Ainekset4 annosta

4 annosta
1
munakoiso
2 rkl
merisuolaa
1 dl
vehnäjauhoja
½ tl
suolaa
3 rkl
1 prk
tomaattikastiketta esim. Barilla Ricotta
1 pkt (200 g)
320 g
nauhapastaa

Päälle

tuoretta basilikaa
parmesaania

Ohje

  1. Leikkaa munakoisot ohuiksi viipaleiksi. Suolaa viipaleet molemmin puolin ja anna "itkeä" n. 1/2 t.
  2. Puristele irtoava neste viipaleista huolellisesti. Leikkaa viipaleet suikaleiksi. Pyörittele suolalla maustetuissa jauhoissa.
  3. Paista kuumalla pannulla Oivariini rasvassa, kunnes suikaleet saavat rapean pinnan.
  4. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä. Valuta.
  5. Laita pasta takaisin kattilaan. Lisää tomaattikastike ja tuorejuusto. Sekoita ja kuumenna.
  6. Kaada pasta tarjoiluvadille. Nostele päälle munakoisosuikaleet.
  7. Koristele tuoreella basilikalla ja parmesaanilastuilla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
165 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
20 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
2,0 g
Kalsium
17 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)