Mausteinen kasvispata

Mausteinen kasvispata
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Mausteinen kasvispata

Mausteinen kasvispata

Maukas kasvispata koostuu pehmeäksi paistetusta munakoisosta, paprikasta, kukkakaalista, kikherneistä ja muhevista mausteita. Pata käy ateriaksi sellaisenaan, mutta voi tarjota sen kanssa tuoretta maalaisleipää, couscousia tai riisiä.

Valmistusaika

Työaika
40 min
Yhteensä
40 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja
33 arvostelua

Ainekset8 annosta

8 annosta
1
munakoisoa
3 rkl
öljyä
pala (2 cm)
inkivääriä
1
punainen chilipalko
4
valkosipulin kynttä
1 rkl
garam masala -maustesekoitusta
1 tl
juustokuminaa
1 tl
korianterin siemeniä
5
laakerinlehteä
2
punasipulia
2
vihreä paprika
300 g
kukkakaalia
1 tlk (400 g)
tomaattimurskaa
5 dl
vettä
esikeitettyjä kikherneitä

Tarjoiluun

200 g

Ohje

  1. Paloittele munakoiso, paista pannulla öljyssä kunnolla kypsiksi ja kauniin ruskeiksi.
  2. Hienonna inkivääri, chili ja valkosipulit.
  3. Lisää pataan öljyä, hienonnetut chili, inkivääri, valkosipuli ja mausteet. Kuullota.
  4. Kuori sillä aikaa sipulit. Poista paprikoista siemenkodat. Paloittele sipuli, paprikat ja kukkakaali reilunkokoisiksi paloiksi.
  5. Lisää pataan tomaattimurska, vesi, valutetut kikherneet ja kasvikset. Anna hautua vielä n. 15 min.
  6. Tarjoa padan kanssa turkkilaista jogurttia ja tuoretta maalaisleipää.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
47 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.