
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaGrillifenkolit
- 1 fenkoli
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- ½ sitruunan mehu ja raastettu kuori
- ripaus suolaa
Salaatti
- 65 g salaattisekoitusta
- ½ kurkku
-
1 prk (180 g)
Valio salaattijuustokuutioitaValio salaattijuustot ovat kotimainen ja raikas vaihtoehto salaattiin ja ruuanlaittoon. Salaattijuustoa käytetään fetan tapaan, sen…
- 1 dl aurinkokuivattuja tomaatteja suikaleina
Lisäksi
- 0 kg oliiviöljyä
Jaa resepti
Ohje
- Suikaloi fenkoli ja laita suikaleet pieneen uunivuokaan tai kertakäyttöiseen alumiinivuokaan. Pirskottele pinnalle Oivariini, sitruunan mehu sekä raastettua kuorta. Mausta ripauksella suolaa.
- Laita vuoka grilliin ja anna paahtua hetki, kunnes pinnat saavat paahtunutta väriä. Fenkolien rakenne saa jäädä napakaksi.
- Kokoa salaatti vadille kerroksittain ja laita päälle grillatut fenkolit. Viimeistele oliiviöljyllä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
99 kcal
Proteiini
4,3 g
Hiilihydraatti
3,4 g
Rasva
7,2 g
Tyydyttynyt rasva
2,7 g
Ravintokuitu
1,6 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa
- oliiviöljyä