Grillijuustopita

Grillijuustopita

15 min
helppo
174 kcal / 100g
5
0

Grillijuustolla ja kasviksilla täytetty pitaleipä on nopea ja herkullinen lounas. Se kannattaa nauttia suoraan pannulta, jolloin juusto on parhaimmillaan.

Ainekset

4 annosta
4
pitaleipää
1 - 2 pkt (à 200 g)
1
punasipuli
1
punainen paprika
ripaus
suolaa
100 g
salaattisekoitusta

Kastike

1 prk (200 g)
6
aurinkokuivattua tomaattia
1
valkosipulin kynsi

Paistamiseen

Ohje

  1. Valmista ensin kastike: Soseuta ainekset sauvasekoittimella. Anna maustua täytteiden valmistamisen ajan.
  2. Lämmitä pitaleivät pakkauksen ohjeen mukaan. Ajoita lämmitys siten, että täytteet sekä leivät ovat kuumia yhtä aikaa. Halkaiset leivät.
  3. Leikkaa grillijuusto viipaleiksi ja paista ne kullanruskeiksi Oivariini rasvassa molemmin puolin.
  4. Paloittele kuorittu sipuli ja pesty paprika. Kuullota ne Oivariini rasvassa. Mausta suolalla.
  5. Täytä pitaleivät salaatilla, kasviksilla, grillijuustolla ja kastikkeella.
  6. Laita grillitaskuun ja nauti heti.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
174 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
9 g
Suola
0,6 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
161 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)