Grillijuustopita

Grillijuustopita
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Grillijuustopita

Grillijuustopita

Grillijuustolla ja kasviksilla täytetty pitaleipä on nopea ja herkullinen lounas. Se kannattaa nauttia suoraan pannulta, jolloin juusto on parhaimmillaan.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

44 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
4
pitaleipää
1 - 2 pkt (à 200 g)
Valio Eila® grillijuustoa
1
punasipuli
1
punainen paprika
ripaus
suolaa
100 g
salaattisekoitusta

Kastike

1 prk (200 g)
6
aurinkokuivattua tomaattia
1
valkosipulin kynsi

Paistamiseen

Ohje

  1. Valmista ensin kastike: Soseuta ainekset sauvasekoittimella. Anna maustua täytteiden valmistamisen ajan.
  2. Lämmitä pitaleivät pakkauksen ohjeen mukaan. Ajoita lämmitys siten, että täytteet sekä leivät ovat kuumia yhtä aikaa. Halkaiset leivät.
  3. Leikkaa grillijuusto viipaleiksi ja paista ne kullanruskeiksi Oivariini rasvassa molemmin puolin.
  4. Paloittele kuorittu sipuli ja pesty paprika. Kuullota ne Oivariini rasvassa. Mausta suolalla.
  5. Täytä pitaleivät salaatilla, kasviksilla, grillijuustolla ja kastikkeella.
  6. Laita grillitaskuun ja nauti heti.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
148 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
19 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›