Lämpimät grillijuustovoileivät

Lämpimät grillijuustovoileivät
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Lämpimät grillijuustovoileivät

Lämpimät grillijuustovoileivät

Valmista grillijuustoleivät avonaisina voileipägrillissä. Leivän pinnan maustaa paahtunut limetti, joka tuo raikkautta leipiin.

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
4 viipaletta
paahtoleipää
n. 1/2 dl
valmista tapenade-tahnaa tai pestoa

tai 50 gValio Viola® maustamatonta tuorejuustoa
1 pkt (200 g)
Valio Eila® grillijuustoa
1 pieni (75 g)
sipuli
1 dl
lehtipersiljaa hienonnettuna
ripaus
mustapippuria
1
lime

Voiteluun

Ohje

  1. Levitä leipien päälle tapenadea, pestoa tai tuorejuustoa.
  2. Viipaloi grillijuusto 16 osaan. Puolita sipuli ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi.
  3. Levitä leiville persiljasilppu ja sipulit sekä juustoviipaleet. Mausta pippurilla.
  4. Pese limetti ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Asettele ne leiville.
  5. Voitele lämpimän voileipägrillin paistopinnat Oivariini rasvalla. Voitele myös leivän päälipinta (lime- ja juustoviipaleet).
  6. Paista leivät kullanruskeiksi - malta pinnan antaa paahtua rapeaksi, jolloin leivät irtoavat paremmin. Käytä apuna lastaa.
  7. Tarjoa grillijuustoleivät alkuruokana tai väli- / iltapalana. Runsaan salaatin kanssa leivät käyvät lounasateriasta kahdelle.
Vinkki

Vinkki

Limettiviipaleiden tehtävä on maustaa leivät, joten ne voi aterioidessa poistaa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
276 kcal
Proteiini
13 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
19 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.