Lämpimät grillijuustovoileivät

Lämpimät grillijuustovoileivät

Valmista grillijuustoleivät avonaisina voileipägrillissä. Leivän pinnan maustaa paahtunut limetti, joka tuo raikkautta leipiin.

Ainekset4 annosta

4 annosta
4 viipaletta
paahtoleipää
n. 1/2 dl
valmista tapenade-tahnaa tai pestoa

tai 50 gValio Viola® maustamatonta tuorejuustoa
1 pkt (200 g)
1 pieni (75 g)
sipuli
1 dl
lehtipersiljaa hienonnettuna
ripaus
mustapippuria
1
limetti

Voiteluun

Ohje

  1. Levitä leipien päälle tapenadea, pestoa tai tuorejuustoa.
  2. Viipaloi grillijuusto 16 osaan. Puolita sipuli ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi.
  3. Levitä leiville persiljasilppu ja sipulit sekä juustoviipaleet. Mausta pippurilla.
  4. Pese limetti ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Asettele ne leiville.
  5. Voitele lämpimän voileipägrillin paistopinnat Oivariini rasvalla. Voitele myös leivän päälipinta (lime- ja juustoviipaleet).
  6. Paista leivät kullanruskeiksi - malta pinnan antaa paahtua rapeaksi, jolloin leivät irtoavat paremmin. Käytä apuna lastaa.
  7. Tarjoa grillijuustoleivät alkuruokana tai väli- / iltapalana. Runsaan salaatin kanssa leivät käyvät lounasateriasta kahdelle.

Vinkki

Limettiviipaleiden tehtävä on maustaa leivät, joten ne voi aterioidessa poistaa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
276 kcal
Proteiini
13 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
19 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,2 g
Kalsium
343 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›