Grillatut kasvikset

Grillatut kasvikset
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Grillatut kasvikset

Grillatut kasvikset

Kesä ja grillaus - kohta se aika on taas käsillä. Mausta grillatut kasvikset raikkaalla minttu-sitrusöljyllä. Yksinkertaista, mutta niin hyvää!

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

22 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
1
kesäkurpitsa
nippu
tuoretta parsaa
250 g
kirsikkatomaatteja
100 g
sokeriherneitä
1 pkt (200 g)
2 rkl

Minttuöljy

¾ dl
oliiviöljyä
½ dl
tuoretta minttua
1 - 2
valkosipulin kynttä
1 tl
raastettua sitruunankuorta ja -mehua
ripaus
suolaa
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Tee ensin minttuöljy: mittaa öljy, minttu, valkosipuli, sitruunankuori ja -mehu, suola ja pippuri kapeaan korkeareunaseen astiaan. Soseuta sauvasekoittimella.
  2. Pese kasvikset. Poista parsan puumainen tyviosa. Paloittele. Viipaloi grillijuusto. Grillaa voissa, kunnes kypsiä. Kaada öljy kasvisten päälle. Ripottele halutessasi pinnalle sormisuolaa ja pippuria myllystä.
  3. Tarjoa grillattuja kasviksia grillatun liha, broilerin tai kalan lisäkkeenä.
Vinkki

Vinkki

Lisää kasvisten joukkoon grillattua chorizo-makkaraa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
132 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›